AANTREKKEN > CONVERTEREN > LEVEREN
Geschreven door Rob van den Borne
Hoewel deze stappen niet nieuw zijn en volkomen logisch, zie ik dat het bij te veel coaches en consultants nogal eens mis gaat. Ze zijn op het verkeerde moment met de verkeerde stap bezig, maar "ze kunnen niet anders" zeggen ze (...en denken ze...). 

Bekijk deze video voor de oplossing en zie dat het wel degelijk anders en slimmer kan, klik daarna op onderstaande knop en volg de stappen om de ook de omzet van jouw coaching of consulting business snel en structureel te vergroten.

Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het 'verkrijgen van klanten voor zijn klanten' door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je hogere premium prijszen kunt vragen voor dezelfde dienstverlening terwijl je tóch meer zult verkopen. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je GRATIS Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).
FB Comments Will Be Here (placeholder)