“Wat heb jij toch een heerlijk leven” zei ze tegen mij
Geschreven door Rob van den Borne
🏝☀️🙏🏻 “Wat heb jij toch een heerlijk leven” zei ze tegen mij toen ik haar vertelde dat ik op het strand van Blue Bay Resort (Curacao) aan het ‘werk’ was.

Ik was namelijk bezig met het uitschrijven van een nieuwe training voor coaches en consultants hoe ze - met een bewezen methode - leads gaan aantrekken en deze converteren van prospects naar goed betalende klanten.

Het uitschrijven van deze training duurt slechts een paar uren maar is gebaseerd op tientallen jaren ervaring, kennis, vallen en opstaan en tienduizenden euro’s aan investeringen om te weten wat er werkt voor de moderne coach / consultant.

Waar het om gaat gaat is dat elke coach en consultant binnen 48-72 uren een nieuwe klant kan realiseren, ongeacht de relatie met elkaar of ervaring van deze ondernemer. Het is al talloze keren bewezen.

Meer weten? Klik op de knop hieronder en volg de stappen...! 👍🏻

Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het verkrijgen van klanten voor zijn klanten door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je meer kunt vragen voor dezelfde dienstverlening. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).
FB Comments Will Be Here (placeholder)