De 3 Meest Gemaakte Linkedin Fouten
Geschreven door Rob van den Borne
In deze video laat ik je de 3 meest gemaakte Linkedin fouten zien, en hoe je ze kunt fixen om daarmee het aantal connecties en dus je netwerk op Linkedin flink te vergroten om vervolgens nieuwe klanten voor je coaching of consulting business te krijgen -- en dat allemaal zonder ook maar 1 cent aan advertenties uit te geven!

Bij deze video hoort ook een Cheat Sheet. Die tref je hieronder aan. In deze Cheat Sheet staan 4 simpele stappen om een 'Lead Magneet Linkedin Profiel' op te zetten, waarmee je in de ogen van jouw ideale klant van 'onzichtbaar' naar 'onweerstaanbaar' gaat. 

Volg deze stappen:

Stap 1 - Bekijk bovenstaande video
Stap 2 - Download de Cheat Sheet
Creëer Een Lead Magneet Linkedin Profiel
"Hoe je in 4 simpele stappen je Linkedin profiel in de ogen van je ideale klant kunt aanpassen van 'onzichtbaar' naar 'onweerstaanbaar' en daarmee binnen 1 week nieuwe klanten zult werven voor je business"

Download jouw Cheat Sheet
*NOTE: Vond je dit waardevolle informatie, klik dan op de knop hieronder, bekijk de gratis case study, en ontdek hoe jij als coach of consultant snel meer omzet kunt maken. Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het verkrijgen van klanten voor zijn klanten door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je meer kunt vragen voor dezelfde dienstverlening. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).
FB Comments Will Be Here (placeholder)