Céline verkoopt haar eerste €4.000 Premium Coaching Programma (...en nog voor het einde van haar coaching traject)
Geschreven door Rob van den Borne
----
 Ja het klopt, je ziet mij niet zo goed in de video, maar dat komt omdat ik in de schaduw zit. Want het kan hier op Curacao best een beetje heel erg heet zijn als je vol in de zon zit. Maar dat is allemaal ok, het gaat namelijk ook niet om mij, het gaat om Céline en haar succesverhaal en wat ze heeft gedaan tot nu toe om dit mooie resultaat te halen. Dus kijk en luister even mee naar het verhaal van Céline en doe er vooral je voordeel mee. 
----
HET DOEL
Verkoop als coach of consultant je eerste Premium Prijs Programma (aka High Ticket) nog voordat je Klanten Op Commando traject is afgerond! ...

… Dat is een doel van Klanten Op Commando, en het overkwam Céline. 

Céline is klant van Rob en volgt het korte, krachtige en intensieve Klanten Op Commando programma.
HET RESULTAAT
Nog voordat haar Klanten Op Commando traject was afgelopen verkocht Céline haar eerste Premium Prijs Programma voor €4.000

Het kan dus toch!!

Natuurlijk kan het! En dat weten wij, maar het is altijd goed, leuk en inspirerend om te zien wanneer de klanten van het Klanten Op Commando programma het ook zelf ervaren dat zij het ook kunnen.

“Ik was op zoek naar meer structuur en handvatten in verkoopgesprekken en een programma om klanten nog beter te helpen. Rob heeft me geholpen een premium programma te ontwikkelen met een eerlijke prijs. Ik voer nu veel betere verkoopgesprekken, kan sneller inschatten of het een serieuze klant is en of ik daar wel mee aan de slag wil. Verder heeft Klanten Op Commando me een betere mindset opgeleverd, meer focus op mijn doelgroep, wie ik het beste kan helpen en nog voor het einde van ons coachingstraject heb ik mijn eerste premium programma van €4.000 verkocht - een mooi begin - en het voelt heel goed!”

– CÉLINE VAN AALST,
Influential Speaker Coach

Céline helpt ambitieuze leiders snel invloedrijkere sprekers te worden middels haar unieke CVA Stem & Presentatie Trainingsprogramma
NEXT STEP ?
Ben jij er net als Céline ook klaar voor om te investeren in jezelf en je business, en toe aan hulp gericht op resultaat? Doe dan onderstaande 2 stappen:

STAP 1: Bekijk deze 45 minuten durende case study video (en ontdek de 4 stappen die die jij als coach of consultant kunt zetten om snel en structureel meer omzet te doen, en (nog) betere resultaten te halen voor jouw klanten)

STAP 2: Boek je gratis Strategiegesprek in (zie de link onder de video uit stap 1) met als uitkomst: Helderheid in wat je moet doen + een plan om je omzetdoelen te gaan halen

Wie weet spreken we elkaar snel :)

Rob van den Borne

Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het verkrijgen van klanten voor zijn klanten door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je meer kunt vragen voor dezelfde dienstverlening. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).