Angela verkoopt haar eerste €2.500 Premium Programma (...en nog voor het einde van haar coaching traject)
Geschreven door Rob van den Borne
HET DOEL
Verkoop als coach of consultant je eerste Premium Prijs Programma (aka High Ticket) nog voordat je Klanten Op Commando traject is afgerond! ...

… Dat is een doel van Klanten Op Commando, en het overkwam Angela. 

Angela is klant van Rob en volgt het korte, krachtige en intensieve Klanten Op Commando programma.
HET RESULTAAT
Nog voordat haar Klanten Op Commando traject was afgelopen verkocht Angela haar eerste Premium Prijs Programma voor €2.500

Het kan dus toch!!

Natuurlijk kan het! En dat weten wij, maar het is altijd goed, leuk en inspirerend om te zien wanneer de klanten van het Klanten Op Commando programma het ook zelf ervaren dat zij het ook kunnen.

“Ik was op zoek naar een betere manier om nieuwe leads te krijgen voor mijn bedrijf en meer klanten. Ik had behoefte aan een goede nieuwe methode, want de manier tot dan toe werkte niet voor mij. Ik ben nog niet klaar met het programma, maar ik heb al een veel betere mindset, ook kan ik veel beter doelen stellen en daar cijfers aan verbinden. Goede focus. De Smiley Methode die ik van Rob leerde gaf mij een makkelijke manier om heel doelgericht door een gesprek met potentiële klanten heen te gaan. Buiten het feit dat ik er een heel fijn gesprek mee kan voeren heb ik ook mijn eerste klant kunnen inschrijven voor een compleet traject bij mij van €2.500. Als je op zoek bent naar een goede methode die werkt en resultaat oplevert, dan moet je dit programma van Rob gewoon doen. Het is niet zo iets van "Je koopt het programma en je je doet maar lekker je ding... Nee! Je wordt echt goed begeleid door Rob en ook door zijn team.”

– ANGELA DE HAAN,
Creatrix® Women Coach
www.womencoaching.nl

Angela helpt vrouwen om met meer zelfvertrouwen en energie in hun business te staan middels haar PowerWomen Programma
NEXT STEP ?
Ben jij er net als Angela lekker te knallen? En ben je ook klaar voor om te investeren in jezelf en je business, en toe aan hulp gericht op resultaat? Zorg dan dat je erbij bent vanavond tijdens het Live Webinar "Meer Impact - Meer Vrijheid"

Dit is wat je gaat leren:
  • Hoe je meer impact maakt (en een fortuin) met het delen van je kennis en advies op een slimmere manier
  • 7 ondernemerslessen die wanneer je ze toepast zorgen dat je met de helft minder werkuren het dubbele gaat verdienen en dus meer tijd en geld beschikbaar hebt om te kunnen doen wat je wilt doen wanneer je het wilt doen — ik noem het ‘t MAXIMALE VRIJHEID model 
  • ​Het nummer 1 geheim dat succesvolle mensen van niet-succesvolle mensen onderscheid
Wie weet tot vanavond!

Rob van den Borne


P.S. het is een LIVE webinar (100% live, geen opnames, of auto-webinars...) en ik ga sowieso mijn best doen om je te inspireren over wat er allemaal mogelijk is en hoe je meer vrijheid kunt creëren in je leven en je business met een paar simpele maar wel hele slimme ideeën. Dus klik op de knop hieronder en geef je op :)


Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het verkrijgen van klanten voor zijn klanten door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je meer kunt vragen voor dezelfde dienstverlening. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).