Zal het Ivette lukken om in slechts 24 dagen voor meer dan €20.000 aan eigen Premium Coaching Programma's verkopen...??
Geschreven door Rob van den Borne
Bekijk de video testimonial van Ivette hierboven (klik op play)
HET DOEL
Verkoop als coach of consultant je eerste Premium Coaching Programma (aka High Ticket) nog voordat je Klanten Op Commando traject is afgerond! ...

… Dat is een doel van Klanten Op Commando, en het overkwam Ivette. 

Ivette is klant van Rob en volgt het korte, krachtige en intensieve Klanten Op Commando programma.
HET RESULTAAT
Ivette heeft Facebook Ads ingezet om klanten te krijgen, zoals je dat wordt geleerd in het Klanten Op Commando programma. Het is dé manier om prospects van 'klik naar klant' te krijgen in 24-48 uur ook al hebben ze nog nooit eerder van je gehoord!

Binnen 24 uur verkocht Ivette daardoor haar eerste Premium Coaching Programma voor €2.500

Enkele dagen daarna stond de teller al op 4 nieuwe klanten...

En zoals het er nu uitziet is de verwachting dat ze nog voor het eind van de maand januari (met in totaal 24 dagen adverteren) voor meer dan €20.000 aan nieuwe coaching klanten heeft verkregen. Daar staat een investering aan Facebook Ads tegenover van 'slechts' €2.100 (dus bijna 10x haar investering netto terugverdiend! - HOPPA!)

Het kan dus toch!!

Natuurlijk kan het! En dat weten wij al lang, en we hebben het al meerdere keren gezien, maar het is altijd goed, leuk en inspirerend om te zien wanneer de klanten van het Klanten Op Commando programma het ook zelf ervaren dat zij het ook kunnen.

“Ik heb niet zoveel tijd en kan alleen een paar uur in het weekend aan de slag met de materie uit KOC. Ik heb exact opgevolgd wat in week 6 genoemd was, over effectief adverteren met Facebook. Ik heb heb €750 geïnvesteerd in Facebook Advertenties over een periode van 4 dagen. In die 4 dagen heb ik daardoor automatisch 17 belafspraken in mijn agenda gekregen. Daarvan heb ik er op dit moment 6 uitgevoerd. En daaruit heb ik direct binnen het gesprek gelijk mijn eerste verkoop gedaan van €2500.”

– IVETTE BAKKER,
Innerlijke Communicatie Expert & Coach
www.alsjezelf.nl

Het is de Ivette haar missie is om vrouwen te helpen meer bewuste keuzes te maken in het leven en (daardoor) sterker te worden
Update 2 januari

Inmiddels is Ivette doorgegaan met adverteren, heeft nu €2100 uitgegeven aan Facebook advertenties en heeft ze 4 verkopen gedaan voor een totale opbrengst van €8200. Nog steeds een zeer nette ROI (van 290%)

Ze stopt nu even met adverteren, want er staan nog behoorlijk wat afspraken gepland die ze de komende dagen/weken moet uitvoeren. Haar verwachting op basis van resultaten uit het verleden (ja, dit 'spelletje' is heel voorspelbaar...) is dat ze door de €20.000 heen zal gaan qua opbrengsten. En met een investering in Facebook ads van €2100 is dat natuurlijk super!

Wordt vervolgd :)
Jouw Volgende Stap ?
Wil jij ook vergelijkbare resultaten ook in jouw coaching business? En ben je ook klaar voor om te investeren in jezelf en je business, en toe aan hulp gericht op resultaat? Zorg dan dat je onderstaande 2 stappen uitvoert

STAP 1: Bekijk deze 45 minuten durende case study video (en ontdek de 4 stappen die die jij als coach of consultant (nog) betere resultaten te halen voor jouw klanten en tegelijkertijd sneller en structureel meer omzet te doen)

STAP 2: Boek je gratis 1-op-1 Strategiegesprek in (zie de link onder de video uit stap 1) met als uitkomst: Helderheid in wat je moet doen + een plan om je omzetdoelen te gaan halen

Wie weet spreken we elkaar snel :)

Rob van den Borne


Rob van den Borne


Rob van den Borne helpt coaches en consultants snel winstgevender te worden. Hij is een expert in het verkrijgen van klanten voor zijn klanten door het inzetten slimme online systemen waarmee gekwalificeerde leads automatisch worden aangetrokken, een hogere klant-conversie gerealiseerd wordt en je meer kunt vragen voor dezelfde dienstverlening. Wil je ook je coaching of consulting business vergroten? Boek dan vandaag nog je Strategiegesprek in (het is vrijblijvend en waarschijnlijk een van de beste 45 minuten die je dit jaar in je business zult investeren).