Rob van de Borne is de bedenker van de SMILE Response Methode, waarmee je zonder te hoeven verkopen en zonder extra investeringen in marketing te doen, snel en eenvoudig samen met potentiele opdrachtgevers hun wensen en verlangens blootlegt op een voor beide partijen hele ontspannen manier. Het resultaat van het toepassen van de SMILE Response Methode is dat opdrachtgevers "als vanzelf" jou zullen vragen om zaken met ze te doen (in plaats van andersom), en tegen een veel hogere vergoeding dan je gewend bent (of die je concurrent vraagt).

De SMILE Response Methode is in 2 dagen te leren.

Meer weten? Schrijf je in voor het gratis webinar en ontdek geheel vrijblijvend of dit iets is voor jou.“Ik gun elke zelfstandige ondernemer een stressloos leven met de zekerheid van een stroom aan klanten die zorgen voor een voorspelbaar en stabiel inkomen.” 
Vanaf 1998 ben ik zelfstandig ondernemer. 

In het begin was dat een spannende tijd. 

Het was allemaal nieuw en mijn inkomen was onzeker. Ook kon ik niet voorspellen of ik de investeringen in mijn bedrijf (>€150K) zou terugverdienen met mijn plan. 

Na een stroeve start lukte dat goed omdat ik ik de gaten kreeg wat mijn klanten willen. 

Het is ook een keer misgegaan met een ander bedrijf van me, omdat ik daar te weinig omzet realiseerde. Dit bedrijf ging uiteindelijk ook failliet. 

Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende omzet te blijven realiseren.
"Pas de SMILE Response Methode toe en omzet komt vanzelf, moeiteloos en zonder te verkopen"
Het was een behoorlijke zoektocht naar de oplossing en ik ben gaan ontdekken waar de verschillen zitten tussen wel of geen omzet, wel of geen winst en wel of geen voortbestaan van mijn bedrijven.

Uiteindelijk ontdekte ik een formule die keer op keer bleek te werken. En zoals dat geldt voor alles dat je onder controle hebt; is het genereren van omzet nu makkelijk. 

Ik kwam er tijdens mijn zoektocht ook achter dat generen van omzet niets met verkopen te maken heeft, zoals je in eerste instantie wellicht zou denken of zoals veel andere "trainers" je vertellen.

Nu leer ik de deelnemers van mijn programma in slechts een paar dagen de kennis en kunde om ook snel meer omzet realiseren zonder te verkopen.

Deze deelnemers zijn zelfstandig ondernemers en zelf verantwoordelijk voor hun inkomsten. Ze zijn goed in hun vakgebied en willen hard werken maar er zeker ook goed voor worden beloond. En terecht! Want als ondernemer neem je veel risico. Jij moet het doen!
“Zonder omzet heb je zeker geen winst en zonder winst is er geen bestaansrecht voor je bedrijf”
De resultaten van mijn klanten liegen er niet om:

Zo haalde Peter €10.000 omzet op binnen in een periode van 6 weken en dat als beginnende coach.

En Richard deed €30.000 extra omzet in 2 weken als consultant. 

Deze resultaten maken me blij want daar doe ik het voor.

Ben jij ook zelfstandig ondernemer en werk je in de finance-, legal-, real estate- of service-gerelateerde business als coach of consultant? Wil je jouw bedrijf eenvoudig met meer omzet laten groeien?

Zorg dan dat je aanwezig bent op mijn gratis online webinar waarin ik je de exacte formule laat waarmee je de omzet van jouw business minimaal kunt verdubbelen.

Rob van den Borne
Terms & Conditions | Privacy Policy | Earnings Disclaimer
Copyright 2019 - Rob van den Borne, All Rights Reserved