Rob van den Borne
- GRATIS WEBINAR -
"Ontdek Hoe Je Als Consultant of Coach Met Mijn Bewezen Formule Jouw Omzet Zult Verdubbelen (of Zelfs Verdrievoudigen) En Dat In Slechts Een Paar Maanden Weken Dagen"
Stel Je Eens Voor Dat Jij Je Nooit Meer Druk Hoeft Te Maken Over Het Genereren Van Omzet, En Dat Je Zonder Te Verkopen -en- Zonder Ook Maar 1 Cent Aan Marketing Uit Te Geven Zekerheid En Voorspelbaarheid Hebt Over Het Verkrijgen Van Omzet, Op Een Gemakkelijke en Ontspannen Manier! - Je ontdekt precies hoe het werkt in het in het webinar

Dinsdag 21 Mei

@ 20:00u

Rob van den Borne

Trainer | Consultant | Coach
** BEPERKTE BESCHIKBAARHEID - 200 PLEKKEN! **
Tijdens dit GRATIS webinar ontdek je:
Geheim 1: Wil je meer omzet? Dan moet je NIET verkopen... 
Je zult ontdekken dat je juist niet moet verkopen als je meer omzet wilt genereren. Proberen te verkopen ondermijnt deze formule, waarmee je nu juist op een ontspannen manier makkelijker meer omzet haalt en hij werkt niet slechts eenmalig maar keer op keer wanneer je hem toepast.
Geheim 2: Hoe je ontspannen 2x 3x zelfs 4x meer omzet kunt behalen...
Pas de formule toe en doe 2x 3x zelfs 4x meer omzet dan voorheen. De formule bestaat uit 3 eenvoudig te begrijpen en te leren stappen. In het webinar laat ik je de exacte stappen zien die jij kunt zetten om dit jaar nog je omzet -minimaal- te verdubbelen.
Geheim 3: De #1 reden die jou ervan weerhoudt om meer omzet te doen...
De eerste stap uit de formule geeft je inzicht in waarom je nooit meer omzet zult doen als je deze stap overslaat, wat je ook probeert, hoeveel je ook investeert in trainingen, marketing of wat dan ook. Sla deze stap over en je zult nooit je hogere omzet doelstellingen realiseren.
Een UNIEKE formule die je nergens anders zult tegenkomen
Letterlijk nergens anders kun je deze formule leren, en hij is zo krachtig dat ik je zelfs een garantie geef op meer omzet... Je ontdekt er alles over in het webinar.
Rob van den Borne
Rob van de Borne is de bedenker van de SMILE Response Methode, waarmee je zonder te hoeven verkopen en zonder extra investeringen in marketing te doen, snel en eenvoudig meer omzet haalt. Haal deze kennis nu in huis en doe er morgen je voordeel mee!